Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mazda B2500 Terepváltó Lánc Osztómű Lánc

Olcsó Mazda B2500 Osztómű Lánc Terepváltó Lánc Gyári Alkatrész

  • M501-17-945 M50117945

  • S5A1-17-945 S5A117945

Az összkerekes Mazda B2500 modellek egy kényes pontja a terepváltó vagy másnéven osztómű lánc. Pedig ha kellőképpen odafigyelünk, akkor az osztómű láncok élettartama is kitolható. Az elég egyértelmű, hogy a hajtásláncok élete terepes viszonyok között összkerékben eltöltött időtől függ. Na és attól, hogy ilyenkor mennyire vagyunk kíméletesek.

Fontos tudni, hogy terepváltó láncok használatakor a maximum megengedett, illetve gyárilag maximált sebesség, nem haladhatja meg a 20-30 km/h sebességhatárt. Ugyanis a láncokat erre a sebességre tervezték. Nem szabad száguldozni négykerék hajtásban! Azaz szabad, csak tudomásul kell venni, hogy ebben az az esetben nem lesz hosszú a lánc élete. Ez az alkatrész nem olcsó mulatság és a beépítése sem két perces dolog.

 

Termékeinkhez 1 illetve 2 év visszajavítási vagy csere garanciát vállalunk. Ahol 2 év a garancia időtartama ott külön jelezzük a termék megnevezésénél! Az alábbi képekre kattintva tudod kiválasztani mit keresel, majd a következő lépésben pedig a termék részleteit elemezheted!

Jó böngészést kívánunk!

Rendezés: