Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajtáslánc Hyundai Galloper Terepváltó Lánc Osztómű Lánc

Olcsó Hyundai Galloper Terepváltó - Osztómű Lánc Árak

  • 47356-M1000 47356M1000

Hyundai Galloper Terepváltó Lánc Bomba Áron!

Az Hyundai Galloper modellek egyik kényes pontja az osztómű. Pedig ha kellőképpen odafigyelünk, akkor az osztómű láncok élettartama is kitolható. Az elég egyértelmű, hogy a hajtásláncok élete terepes viszonyok között összkerékben eltöltött időtől függ. Na és attól, hogy ilyenkor mennyire vagyunk kíméletesek.

Fontos tudni, hogy terepváltó láncok használatakor a maximum megengedett, illetve gyárilag maximált sebesség, nem haladhatja meg a 20-30 km/h sebességhatárt. Ugyanis a láncokat erre a sebességre tervezték. Nem szabad száguldozni négykerék hajtásban! Azaz szabad, csak tudomásul kell venni, hogy ebben az az esetben nem lesz hosszú a lánc élete. Ez az alkatrész nem olcsó mulatság és a beépítése sem két perces dolog.

Termékeinkhez 1 illetve 2 év visszajavítási vagy csere garanciát vállalunk. Ahol 2 év a garancia időtartama ott külön jelezzük a termék megnevezésénél! Az alábbi képekre kattintva tudod kiválasztani mit keresel, majd a következő lépésben pedig a termék részleteit elemezheted!

Jó böngészést kívánunk!
 

Rendezés: