Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nissan Navara Terepváltó Lánc Osztómű lánc

Nissan Navara Terepváltó Lánc Olcsó Árak

  • 33152-30C00 33152-33G01


Az összkerekes Nissan Navara modellek egy kényes pontja az osztómű vagy másnéven a terepváltó. Pedig ha kellőképpen odafigyelünk, akkor az osztómű láncok élettartama is kitolható. Az elég egyértelmű, hogy a hajtásláncok élete terepes viszonyok között összkerékben eltöltött időtől függ. Na és attól, hogy ilyenkor mennyire vagyunk kíméletesek. Mindenesetre egy osztómű cseréje nem indokolt ha csak a meghajtólánc ment tönkre bent.

Fontos tudni, hogy terepváltó láncok használatakor a maximum megengedett, illetve gyárilag maximált sebesség, nem haladhatja meg a 20-30 km/h sebességhatárt. Ugyanis a láncokat erre a sebességre tervezték. Nem szabad száguldozni négykerék hajtásban! Azaz szabad, csak tudomásul kell venni, hogy ebben az az esetben nem lesz hosszú a lánc élete. Ez az alkatrész nem olcsó mulatság és a beépítése sem két perces dolog.

Termékeinkhez 1 illetve 2 év visszajavítási vagy csere garanciát vállalunk. Ahol 2 év a garancia időtartama ott külön jelezzük a termék megnevezésénél! Az alábbi képekre kattintva tudod kiválasztani mit keresel, majd a következő lépésben pedig a termék részleteit elemezheted!

Jó böngészést kívánunk!

Rendezés: