Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szervópumpa Mazda BT-50 Szervószivattyú - Kormányszervó Szivattyú Akciók

Mazda BT-50 Szervópumpa Kormányszervó Szivattyú Olcsó Árak

 
  • UC2A-32-650A UR56-32-600 UH71-32-600 AB313A696BC 6C113A696AJ AB313A696AB 

Bomba Árak, Kíváló Minőség!


Termékeinkhez 1 illetve 2 év visszajavítási vagy csere garanciát vállalunk. Ahol 2 év a garancia időtartama ott külön jelezzük a termék megnevezésénél! Az alábbi képekre kattintva tudod kiválasztani az alkatrészt a részletek megtekintéséhez! 

Fogasléces kormányművek esetében nagyon fontos, hogy a gumiharangok állapotát folyamatosan ellenőrízzük. Amennyiben a pickupot sokat használjuk nehéz körülmények között, elengedhetetlen a havi revízió! Ezzel nemcsak a kormányművünk állapotát óvhatjuk meg, de a kormányszervó szivattyút is megmenthetjük esetleges kormányműtől fakadó károsodásoktól. Ha a gumiharang megsérül könnyen korrózió marhatja be magát a fogaslécbe melyből finom rozsda por kerülhet a hidraulika rendszerbe, ami visszafordíthatatlan károkat okoz a szervószivattyúnak!

A Webáruház egész évben nyitva van! Ügyfélszolgálatunk reggel 8-tól este 8-ig elérhető hétvégétől, ünnepnapoktól függetlenül! Amennyiben foglalt a telefon úgy minden esetben rövid időn belül visszahívunk mindenkit! Fontos ügyfeleink elégedettsége!

 Jó Böngészést!
 

Rendezés: