Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szervópumpa Mazda BT-50 Szervószivattyú Kormányszervó Szivattyú

Olcsó Szervószivattyú Mazda BT-50 Szervópumpa Kormányszervó Szivattyú Árak

  • UC2A-32-650A

Bomba Árak, Kíváló Minőség!

Termékeinkhez 1 illetve 2 év visszajavítási vagy csere garanciát vállalunk. Ahol 2 év a garancia időtartama ott külön jelezzük a termék megnevezésénél! Az alábbi képekre kattintva tudod kiválasztani az alkatrészt a részletek megtekintéséhez! 

Fogasléces kormányművek esetében nagyon fontos, hogy a gumiharangok állapotát folyamatosan ellenőrízzük. Amennyiben a pickupot sokat használjuk nehéz körülmények között, elengedhetetlen a havi revízió! Ezzel nemcsak a kormányművünk állapotát óvhatjuk meg, de a kormányszervó szivattyút is megmenthetjük esetleges kormányműtől fakadó károsodásoktól. Ha a gumiharang megsérül könnyen korrózió marhatja be magát a fogaslécbe melyből finom rozsda por kerülhet a hidraulika rendszerbe, ami visszafordíthatatlan károkat okoz a szervószivattyúnak!

A Webáruház egész évben nyitva van! Ügyfélszolgálatunk reggel 8-tól este 8-ig elérhető hétvégétől, ünnepnapoktól függetlenül! Amennyiben foglalt a telefon úgy minden esetben rövid időn belül visszahívunk mindenkit! Fontos ügyfeleink elégedettsége!

 Jó Böngészést!

Nézet:
Rendezés:
Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén
Minden olyan rendelés ami meghaladja a bruttó 10.000 Ft-ot, zöld lámpát kap és díjmentesen szállítjuk ki! Bármi kérdés felmerül, kérlek hívd ügyfélszolgálatunkat!